Кореялық баклажан салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Сипаттамасы 1. Баклажандар алдымен ұзындығы бойынша, қалыңдығы 1 см, содан кейін диагональ бойынша кесіледі, осылайша біз осындай ұзын жолақтарды аламыз. Суға саламыз. Сәбізді кореялық үккіште немесе қолмен ұсақтаймыз, бұрыш - тар жолақтармен ұзынынан тураймыз. Пияз - жұқа жарты сақиналарда. ал табаға май құйыңыз - бұрышты жіберіңіз, шығарыңыз - ыдысқа салыңыз. Тостағанды еңкейткен дұрыс, сонда артық май ағып кетеді де, оны қайтадан табаға құямыз. Сәбізді рұқсат етіңіз - және ыдысқа. Баклажандарды сығыңыз - ыдысқа да рұқсат етіңіз. Пиязбен бірдей. Ыдысқа ұсақталған ческок, ұсақталған кинза, қара және қызыл бұрыш, соя (егер ол болмаса, тұз да қосуға болады), сірке суын қосамыз. Араластырамыз. Тұрайық.