Кореялық баклажан салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Сипаттамасы 1. Баклажандар алдымен ұзындығы бойынша, қалыңдығы 1 см, содан кейін диагональ бойынша кесіледі, осылайша біз осындай ұзын жолақтарды аламыз. Суға саламыз. Сәбізді кореялық үккіште немесе қолмен ұсақтаймыз, бұрыш - тар жолақтармен ұзынынан тураймыз. Пияз - жұқа жарты сақиналарда. ал табаға май құйыңыз - бұрышты жіберіңіз, шығарыңыз - ыдысқа салыңыз. Тостағанды еңкейткен дұрыс, сонда артық май ағып кетеді де, оны қайтадан табаға құямыз. Сәбізді рұқсат етіңіз - және ыдысқа. Баклажандарды сығыңыз - ыдысқа да рұқсат етіңіз. Пиязбен бірдей. Ыдысқа ұсақталған ческок, ұсақталған кинза, қара және қызыл бұрыш, соя (егер ол болмаса, тұз да қосуға болады), сірке суын қосамыз. Араластырамыз. Тұрайық.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Кореялық баклажан салаты пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz