Қызанақпен бұқтырылған баклажандар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Баклажандар табада екі жағынан қуырылады, содан кейін қызанақ алынады және қабығынан тазартылады, тікелей үстінен кесіледі (екінші жағынан) қуыруға арналған табамен және оттың үстінде ұсақталады, тұздалады, нәтижесінде алынған қызанақ шырыны сәл қоюланған кезде, қуырылған баклажандар қосылады (оларды томат тұздығымен жауып, сіңдіру керек) Отқа тағы 10-15 минут қайнатыңыз. Баклажанмен тұздыққа дәміне қарай қосуға болады: Пияз, қуырылған сәбіз, қуырылған және тазартылған бұрыш(тәтті).