Познань тәтті пирогтары.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қатпарлы қамыр Жұмыртқа Қант 1 ас қасық. л Пісіру 400 г Қатпарлы қамырды дайындаңыз, оны отырғызыңыз, үстелге қойыңыз, қабатты жарты саусаққа жайыңыз, үстіне жұмыртқа жағып, қант немесе туралған бадам себіңіз. Жарты ай тәрізді ойықтары бар заттарды ойықпен кесіңіз, параққа бүктеңіз және орташа ыстық пешке салыңыз. Қызарған және жақсы көтерілген кезде алып тастап, ыстық күйінде қызмет етіңіз. Оларға қандай да бір қайнатпа беріледі.