Жаңғақ-қызанақ соусымен қуырылған тауық еті.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Тауық етін (порцияланған кесектер немесе филе) қуырыңыз, содан кейін қызанақта жарты сағаттай қайнатыңыз. Егер тауық қатты болса, онда бір сағат немесе одан да көп. Томат пастасын емес, жақсы дайын томат соусын алған дұрыс. Дайын болғанға дейін 10 минут бұрын дәміне қарай тұз, ұсақталған жаңғақ және сығылған сарымсақ, майдалап туралған болгар бұрышы, кинза және басқа да шөптерді қосыңыз. Сары майға қайнатылған және қуырылған жасыл бұршақтармен жақсы үйлеседі.