Әкемнің Соловецкий сорпасы.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Автор: Соня Юдина (phoenix@robotek.ru ) Менің әкем Соловкиде тұрады, жаңа піскен ет өте сирек кездеседі. Сондықтан барлық ет тағамдары (және ол басқаларды танымайды) бұқтырылған тағамнан жасалады. Ол сорпаны қалай дайындайды: 1) қайнаған суға дәміне қарай лақтырады: картоп, сәбіз, қырыққабат және т.б. Сіз қандай да бір дәнді дақылдарды немесе макарон өнімдерін қосуға болады 2) тұз 3) көкөністер дайын болған кезде, бұқтырылған ыдысты сол жерге тастайды. Және бәрі. Консервіленген балықтан сорпа дайындауға болады. Принцип бірдей. Алдымен көкөністер, ең соңында консервілер.