Салат (Маша апай)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шанышқылар ақ қырыққабат, 2-3 қызылша, 3 сәбіз, 5-6 алма, жүзім шоғыры, сарымсақ 5-6 ірі қалампыр, өсімдік майы (1 кесе), сірке суы (9%, жарты кесе), қант (жарты кесе), тұз (2 ас қасық).
Сипаттамасы Барлық жаңа піскен көкөністер мен алмаларды турап, қант пен тұзбен араластырыңыз, май мен сірке суын құйыңыз, жүзім қосып, қайтадан араластырыңыз. Салқындату үшін. Сіз оны бірден жей аласыз, бірақ салат 3-ші күні әдемі және одан да дәмді болады, бәрі қызылша шырынына малынған кезде. Ол ұзақ уақыт сақталады, сақтаудан тек дәмді болады. Неше порция үшін: 8.