Мармеладты дайындау тәсілі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Мармелад піскен жемістер мен жидектерден дайындалады. Оларды сұрыптау, жуу, тұқымдарды, зақымдалған жерлерді алып тастау керек, содан кейін пісіріп, електен сүрту керек. Пюре қоюланған кезде қантты қасық. Қант пен жидектердің пропорциялары мармеладтың қандай қышқыл түрін алғыңыз келетініне байланысты. Пісіру кезінде массаны күйіп қалмас үшін ағаш қасықпен араластырыңыз. Дайындық келесідей анықталады: қасықты бассейннің түбімен жүргізіңіз, егер ойық қалса, онда мармелад дайын болады. Мармеладты пастерленген банкаларға салыңыз да, 15 минут зарарсыздандырыңыз.