Шошқа етінің қабыршақтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер қалампыр - 4-5 дана. лавр жапырағы - 1-2 дана. жасыл тұз кориандр шошқа етінің қабырғасы - 500 г. ашытылған қырыққабат - 700 г.
Сипаттамасы Қайнаған суы бар кастрюльге қалампыр (міндетті түрде), лавр жапырағы, кез келген кептірілген немесе жаңа піскен шөптер, тұз, кориандр саламыз. Содан кейін қабырғаларды салып, шамамен 15-20 минут пісіреміз. Содан кейін біз оларды қышқыл қырыққабатпен араласқан табақтарға саламыз. Егер сіз бұл комбинацияның ең үлкен жанкүйері болмасаңыз, онда сіз картоп пюресін пісіріп, онымен ыдысты аздап бүлдіре аласыз. Ең бастысы - бүкіл нарықта ең жаңа қабырғаларды сатып алу және ешбір жағдайда мұздатылмаған!