Қызанақ қосылған қаймақ тұздығындағы қоян ішектері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер (латвия тағамдары) 800 г қоян еті (бауыр, жүрек), қабырғалар, мойын, иық пышақтары, 100 г ысталған бекон, 3 пияз, 3 ас қасық томат пюресі, 1 ас қасық бидай ұны, 3 ас қасық қаймақ, арша жидектері, тұз, бұрыш, лавр жапырағы, аскөк. Гарнир үшін: 10 картоп түйнегі.
Сипаттамасы Беконды ұсақтап тураңыз, майдалап туралған пиязбен қуырыңыз, кішкене кесектерге кесілген қоян етін, сондай-ақ мойын, иық пышақтарын, қабырғаларды қосып, қуыруды жалғастырыңыз. Қазанға жіберіңіз, аздап қайнаған су құйыңыз, қайнатыңыз, көбікті алыңыз. Томат пюресі, лавр жапырағы, тұз, бұрыш, арша жидектерін қосып, жұмсақ болғанша орташа температурада қайнатыңыз. Қуырылған және қаймақпен сұйылтылған ұнды ет пен дәмдеуіштерге құйыңыз, араластырыңыз, 2-3 минут қайнатыңыз және оттан алыңыз. Пісірілген картопты гарнирге арналған гарнирге салыңыз, олар бұқтырылған тұздықтың үстіне құйыңыз.