Жұмыртқа ұялары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Пештен шығарғаннан кейін бірден тамақтаныңыз. Қызмет көрсету кезінде сіз туралған қызанақ, қияр, шұжық, шөптермен, жалпы кез-келген нәрсемен және үйде бар нәрсемен безендіре аласыз. Қуырылған жұмыртқаның нұсқасы ретінде қолданылады. жұмыртқа тұзы қара нан қызанақ жасылдары Бір бөлке қара наннан (кірпішпен) қалыңдығы шамамен 1 см шаршы тілімді кесіңіз. Аздап тұз қосыңыз. 1 жұмыртқаны алыңыз. Ақуызды сарысынан бөліп алыңыз. Ақуызды аз мөлшерде тұз қосып, қатты көбікке шайқаңыз, оны қасықпен нанның бір бөлігіне ақырын жайып, слайд жасаңыз. Слайдтың жоғарғы жағында ойық жасаңыз, онда сарысын толығымен құйыңыз (әйтпесе ол ағып кетеді) және оны үстіне тұздаңыз. Мұндай құрылымдарды қалағаныңызша жасауға болады. Тұмшапеште сары маймен майлауға болатын науада пісіріңіз, немесе онсыз да, кім ұнатса, ақуыз қызарғанша пісіруге болады. Сарысы жұмсақ қайнатылған күйінде қалады.