Жұмыртқа "құлақтары"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жұмыртқа, өсімдік майы, тұз
Сипаттамасы Табаны қатты қыздырамыз, оны иіссіз өсімдік майымен жақсылап майлағаннан кейін. Қуырылған жұмыртқа сияқты жұмыртқаны сындырамыз. Ақырын қасықпен сарысын ортасынан шетіне қарай жылжытыңыз және ақуыздың сәл "Ұсталуын" күтіңіз. Содан кейін біз сарысын босатылған ақуыздың жартысымен жабамыз, жарты шеңбер алынады. Біз оны екі жағынан пирог тәрізді қуырамыз және қыртысты тұздаймыз. Өрттің беріктігіне қарай ішінен қуырылған немесе шикі сарысын алуға болады. Сорпаларды әдеттен тыс түрлендіреді, сонымен қатар кез келген гарнирді керемет толықтырады.