Ауызда еритін қылшық ағаш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бір жұмыртқаны және екінші жұмыртқаның сарысын, бір ас қасық қаймақ, бір ас қасық арақ немесе коньякты араластырып, біртіндеп ұн қосып, қатты қамыр илеңіз (тұшпараға қарағанда салқын). Оны өте жұқа етіп жайыңыз. Жолақтарға кесіңіз (немесе қалағаныңызша жолақтарға емес) және көп мөлшерде ыстық өсімдік майы қосылған қуырылған табада қуырыңыз. Алдымен жолақтарды кесу процесін аяқтаған дұрыс, оны қуыру процесімен біріктірудің қажеті жоқ, өнімді күйдіруге болады. Дайын қылшық ағашты қант ұнтағына себіңіз (жақсырақ өкінбей).