Сарымсақ қосылған баклажандар - консервіленген
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
![Основное фото](https://mealy.kz/mealy-recipe-logos/recipe-12364-1.webp)
Өнімдер
Сипаттамасы Қалыңдығы 1 см баклажан кружкаларын тұздап, ыдысқа 1 сағатқа қалдырыңыз. Кәстрөлде 1 литр су мен 0,5 литр сірке суын қайнатыңыз, онда баклажандарды қайнаған сәттен бастап кішкене бөліктерде 2-3 минут қайнатыңыз, саңылаулы қасықпен табаққа салыңыз. Сонымен бірге ыстық құмыраны, майдалап туралған сарымсақты және өсімдік майы бар табаны дайындаңыз. маймен. Судан алынған ыстық дөңгелектерді майға ағартқандай қатты емес, ыстық майға қуырыңыз. Баклажандарды табадан құмыраға салыңыз, әр қабатты сарымсақпен ауыстырыңыз және қасықпен тығыздаңыз. Құмыраны жоғарғы жағына дейін толтырыңыз және ораңыз.