Бұқтырылған етті дайындау
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сүйексіз таза етті алыңыз. Үй майына аздап қуырыңыз (су жоғалғанша), содан кейін тұз қосыңыз. Осыдан кейін, ет кесектерін банкке салыңыз. Құмыраны суы бар кастрюльге салыңыз, 1, 5 сағат қайнатыңыз. Дәмдеуіштер: 1 лавр жапырағы, қара бұрыш бұршағы 5-7 дана. жабу алдында қойыңыз. Құмыраны және қақпақты зарарсыздандыру керек. Құмыраны герметикалық түрде машинамен жауып, қақпағын төмен қаратып, толық суығанша қойыңыз. Бұқтырылған тағамнан бірінші және екінші тағамдарды тез дайындауға болады.