Бұқтырылған етті дайындау
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сүйексіз таза етті алыңыз. Үй майына аздап қуырыңыз (су жоғалғанша), содан кейін тұз қосыңыз. Осыдан кейін, ет кесектерін банкке салыңыз. Құмыраны суы бар кастрюльге салыңыз, 1, 5 сағат қайнатыңыз. Дәмдеуіштер: 1 лавр жапырағы, қара бұрыш бұршағы 5-7 дана. жабу алдында қойыңыз. Құмыраны және қақпақты зарарсыздандыру керек. Құмыраны герметикалық түрде машинамен жауып, қақпағын төмен қаратып, толық суығанша қойыңыз. Бұқтырылған тағамнан бірінші және екінші тағамдарды тез дайындауға болады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Бұқтырылған етті дайындау пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz