Ашытылған қырыққабат (аздап тұздалған)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақытыминут 1 минут

Өнімдер
Сипаттамасы Екі күннен кейін газды шығару үшін ағаш таяқшамен тесіңіз. 3-4 күннен кейін қырыққабат дайын болады. Суық жерде сақтаңыз. Тұздық жасаңыз - 1 литр шикі суға 1 стакан ірі тұз. Туралған қырыққабат пен сәбізді араластырыңыз, тұзды ерітіндіге 1 минутқа батырыңыз да, судың көп ағып кетуіне жол бермей, эмальданған ыдысқа салыңыз. Қырыққабаттың әр қабатына лавр жапырағы мен иісті бұрыш салыңыз. Тығыздау және қысым көрсету.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ашытылған қырыққабат (аздап тұздалған) пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 1 мин. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz