Ет пен күрішке толтырылған бұрыш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер 1 кг. бұрыш, 500 г. ет, 3/4 кесе күріш, 3 бас пияз, 50 г. сары май, ақжелкен, бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Бұрыштың бүршіктерінен шыңдарды сабағымен, тұқымдарымен бірге алып тастаңыз. Бұршақтарды қайнаған сумен күйдіріңіз, күрішті көп мөлшерде суға 20 минут қайнатыңыз және елекке тастаңыз. Күрішті тартылған етпен және сары майға қуырылған пиязбен біріктіріп, тұз, ұнтақталған бұрыш, майдалап туралған жасыл ақжелкенді қосып, жақсылап араластырыңыз. Бұрыш түйіршіктерін осы тартылған етпен толтырыңыз, оларды кастрюльге мықтап салыңыз, томат тұздығын құйыңыз. Баяу отта шамамен бір сағат қайнатыңыз.