Пирогтарға арналған фарш және савой қырыққабатынан жасалған кулебяк
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Савой қырыққабаты - 0,5 бас қырыққабат, жұмыртқа -3 дана, кілегейлі маргарин - 100 г, тұз - дәміне қарай.
Сипаттамасы Қырыққабатты мүмкіндігінше ұсақтап тураңыз. Оны алдын ала еріген сары маймен (қабаты 3 см-ден аспайтын) пісіру парағына немесе табаға салыңыз да, пеште немесе пеште араластыра отырып қуырыңыз. Қырыққабат жұмсақ болған кезде оны суытып, тұздап, туралған қайнатылған жұмыртқаны қосу керек.