Әскери-теңіз күштеріндегі Окрошка
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қажетті: 1 литр нан квасы, 500 г тартылған ет, 2 жаңа қияр, 1 пияз, 100 г жасыл пияз, 2 жұмыртқа, 100 г қаймақ, тұз, сарымсақ, майонез, бұрыш.
Сипаттамасы Дайындау тәсілі. Тартылған етті аз мөлшерде майға қуырыңыз. Пиязды үккіштен өткізіп, қуыру кезінде етке салыңыз. Фарш салқындаған кезде оны майдалап туралған қияр, жұмыртқа және жасыл пиязбен араластырыңыз. Табақтарға жайыңыз, салқындатылған кваспен толтырыңыз. Сарымсақты турап, майонезбен араластырыңыз. Әр табаққа 1 ас қасықтан артық емес қою керек. л. мұндай таңғыш, әйтпесе сарымсақ басқа компоненттердің дәмін бұзады.