Тауықтың сирақ етінен жасалған тұшпара
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Аяқтың етін сүйектен бөліп алыңыз, олардан сорпаны пісіріңіз, алынған май қабаттарын теріге қосыңыз. Етті ет тартқыштан екі рет өткізіп, сүтке малынған нанды қосып, етпен бірге металл електен сүртіңіз немесе қайтадан ет тартқыштан өткізіңіз. Массаны тұз, бұрыш себіңіз, жақсылап суытыңыз, жақсылап шайқаңыз (миксерде қолдануға болады), жұмыртқаның ағын көбікке ақырын шайқаңыз және жақсылап салқындатыңыз, тартылған ет салынған ыдысты өте суық суы бар кастрюльге салыңыз. суға тағамдық мұз текшелерін салыңыз). Тұшпараларды кесіңіз: суға малынған ас қасықпен тұшпара массасын алыңыз. Тостағаннан тартылған ет қосылған қасықты алып тастағанда, тартылған етті тегістеу үшін оны тостағанның ішкі жағымен жүргізіңіз. Басқа қасықтың жиегімен массаның тегіс бетіне кішкене ойықтар жасап, онымен бірге қалыптасқан тұшпараны қайнаған сорпаға немесе суға алып тастаңыз. Кнелдер пішіні бойынша қатерлі ісік мойындарына ұқсас болады. 4-тен 5 минутқа дейін пісіріңіз. Дайын кнелдер бетіне қалқып шығады. Сіз оларға қайнатылған сорпамен немесе ақ ұн немесе ащы томат тұздығы қосылған тәуелсіз тағам ретінде қызмет ете аласыз.