Тауық етінен жасалған жеңіл тағамдарға арналған рулет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Аяқтарды дайындаңыз, май қабаттарын кесіңіз, сүйектерді абайлап алып тастаңыз, егер мүмкін болса, целлюлоза бөліктері бүтін күйінде қалады. Ет кесектерін аздап шайқаңыз, тұз, бұрыш себіңіз, тұзбен ұсақталған сарымсақпен майлаңыз. Етті орамға айналдырыңыз, әр орамды конвертпен фольгаға ораңыз, жіптермен жақсылап байлаңыз. Дайындалған орамдарды қайнаған тұзды суға батырыңыз, дәміне қарай тамырлар мен пиязды қосыңыз, орташа отта 30- 40 минут қайнатыңыз. Дайын орамдарды сорпадан алыңыз, салқындатыңыз және фольганы алмай, пресс астында шамамен бір сағат ұстаңыз. Содан кейін фольганы алып тастаңыз және орамдарды тоңазытқышқа салыңыз. Майонез немесе қыша қосылған тілімдерге кесілген түрде қызмет етіңіз.