"Бұршақтағы ханшайым" тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тауық етінің бір бөлігін фольгаға қабырғалары биік пішінде салыңыз, сонда кесектер еркін орналасады. Консервілердің мазмұнын қалыпқа құйыңыз (томат тұздығындағы бұршақ). Фольганың шеттерін орап, пеште 180 С температурада 15 минут пісіріңіз. Шығарыңыз, фольганы жайыңыз, етті лимон тілімдерімен жабыңыз, фольганы орап, тағы 15 минут пісіріңіз. Лимон қосылған тауықтың үстіне үгітілген ірімшік себіңіз де, пешке 5 минутқа қойыңыз. тауық еті (филе) 300 г. бұршақ 1 банка лимон 0,5 дана. ірімшік (қатты) 50 г.