Толтырылған қуырылған сиыр етінің орамдары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 8 порция үшін қажет: 200 г аршылған және туралған цуккини (цуккини), 1 орташа авокадо жемісі, 60 г майдалап туралған пияз, 1,2 шай қасық ұнтақталған чили, әрқайсысы 2 ас қасық. зәйтүн майы мен ақ жүзім сірке суының қасықтары, тұз, 16 жұқа тілім салқын қуырылған сиыр еті, салат жапырақтары, 3 жұмыртқа, қатты пісірілген және екіге бөлінген, бүйірінде редис. Цуккини (цуккини) кесектерін қайнаған тұзды суға 3 минут қайнатыңыз, еті жұмсақ болғанша салқындатыңыз. Авокадоны екіге бөліп, тұқымын алып, етін араластырғышқа салыңыз. Цуккиниді (цуккини) қосып, тегіс болғанша араластырыңыз. Орташа мөлшердегі ыдысқа аударыңыз, пиязды, ұнтақталған чилиді, ет пен сірке суын қосыңыз. Жақсылап араластырыңыз және тұз себіңіз. Алынған тартылғанша 1 шай қасықтан қуырылған сиыр етінің әр тіліміне салыңыз, етті түтікке айналдырып, ағаш пиязбен бекітіңіз. Салат жапырақтарын жалпақ табаққа салыңыз. Дөңгелектің спицалары сияқты орамдарды шеңбер бойымен орналастырыңыз. Жұмыртқаның сарысын алыңыз және ұсақтаңыз. Оларды ыдыстың ортасына қойыңыз. белки жұқа жолақтарға кесіңіз және олармен орамдарды салыңыз. Гарнир ретінде шалғамды қолданыңыз. Авокадодан қалған "фаршты" бөлек беруге болады.