Регина әженің штруделі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қышқыл қырыққабат, шошқа еті, қышқыл қамыр, қаймақ
Сипаттамасы Қышқыл қырыққабатты шошқа етімен немесе үйрекпен жартылай дайын болғанға дейін сөндіріңіз. Содан кейін қышқыл қамырды жайып, оны қаймақпен немесе еріген еріген сары маймен майлаңыз. Ораммен орап, кішкене кесектерге кесіңіз. Қырыққабатқа аздап су құйып, үстіне кішкене орамдарды салыңыз, қуырғышты қырыққабат пен қамырмен жауып, қақпағын ашпай тағы бір сағаттай қайнатыңыз.