"Даниэль" салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер Ширек орташа қырыққабат шанышқысы, бір банка жүгері, пияз (жақсырақ тәтті), 2-3 түйір сарымсақ, алма (тәтті және қышқыл), майонез.
Сипаттамасы Қырыққабатты ұсақтап тураңыз, тұзбен езіңіз, сірке суын (6%) 20 минутқа құйыңыз. Қырыққабат толығымен сұйықтықпен жабылуы керек, оны жүктің астына қоюға болады. Ірі үккіште ауру алманы үккіштен өткізіп, пиязды тураңыз, сарымсақты сүртіңіз немесе тураңыз, жүгеріні қосыңыз. Қырыққабаттан сірке суын төгіп тастаңыз, егер ол өте қышқыл болып шықса, оны аздап сумен шаюға болады. Салат сулы болып қалмас үшін сұйықтықты жақсылап сығыңыз. Барлығын майонезбен араластырыңыз, дәміне қарай тұз, дәмдеуіштер қосыңыз. Сіз қырыққабатты қолдануға болады, бірақ дәмі сәл қарапайым.