Жапон тіліндегі бауыр
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Күріш 70
су 200
жасыл бұршақ 50
сиыр немесе шошқа бауыры 150
өсімдік майы 10
ұн 10
жаңа мандариндер 1 дана.
маргарин 5
соя соусы 20
паприка
тұз.
су 200
жасыл бұршақ 50
сиыр немесе шошқа бауыры 150
өсімдік майы 10
ұн 10
жаңа мандариндер 1 дана.
маргарин 5
соя соусы 20
паприка
тұз.
Сипаттамасы Бауыр кесектерін өсімдік майына батырып, ұнға салып, екі жағына қуырады, сосын тұз бен паприка себеді. Ұнтақталған күріш ботқасы дайын жасыл бұршақпен мұқият араластырылады, паприка қосылған және су моншасында қызмет еткенге дейін сақталады. Қызмет көрсету кезінде бауыр бөліктері маргаринге аздап қуырылған мандарин кесектерімен жабылады және соя соусының астында күрішпен безендіріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Жапон тіліндегі бауыр пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Күріш 70, су 200, жасыл бұршақ 50, сиыр немесе шошқа бауыры 150, өсімдік майы 10, ұн 10, жаңа мандариндер 1 дана., маргарин 5, соя соусы 20, паприка, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz