Жапон тіліндегі бауыр
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Күріш 70, су 200, жасыл бұршақ 50, сиыр немесе шошқа бауыры 150, өсімдік майы 10, ұн 10, жаңа мандариндер 1 дана., маргарин 5, соя соусы 20, паприка, тұз.
Сипаттамасы Бауыр кесектерін өсімдік майына батырып, ұнға салып, екі жағына қуырады, сосын тұз бен паприка себеді. Ұнтақталған күріш ботқасы дайын жасыл бұршақпен мұқият араластырылады, паприка қосылған және су моншасында қызмет еткенге дейін сақталады. Қызмет көрсету кезінде бауыр бөліктері маргаринге аздап қуырылған мандарин кесектерімен жабылады және соя соусының астында күрішпен безендіріледі.