Пачеле мунтян тілінде
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шошқаның аяғы мен құлағы - 2 кг, пияз - 1 бас, 1 сәбіз, 1/2 балдыркөк, сарымсақ - 50 г, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Жақсылап күйдірілген аяқтар мен құлақтарды жақсылап жуып, қайнаған суға күйдіріп, тұзды қайнаған суға салып, қайнатыңыз. Етті дайын аяқтардан алып тастап, майдалап туралған құлақтармен бірге кастрюльге салыңыз. Сарымсақты паста алынғанша тұзбен сүртіңіз, ет сорпасымен (2 кесе) сұйылтыңыз және етке құйыңыз.