Пісірілген шаяндар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Тірі шаяндар - 25 дана
сарымсақ - 50 г
1 сәбіз
1 ақжелкен тамыры
пияз - 1 бас
дәмді - 2 г
сірке суы - 2 ас қасық
бұрыш - 5-8 бұршақ
1 лавр жапырағы
дәміне қарай тұз.
сарымсақ - 50 г
1 сәбіз
1 ақжелкен тамыры
пияз - 1 бас
дәмді - 2 г
сірке суы - 2 ас қасық
бұрыш - 5-8 бұршақ
1 лавр жапырағы
дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Шаянды құйрық қанатының ортаңғы табақшасы арқылы ішектерді алып тастау арқылы тазалаңыз. Кесілген көкөністерді тұз бен сірке суымен 20-30 минут қайнатыңыз және мұқият жуылған шаяндарды көкөніс сорпасына толығымен батырылатын етіп салыңыз да, кастрюльді қақпақпен жауып 30 минут қайнатыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Пісірілген шаяндар пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Тірі шаяндар - 25 дана, сарымсақ - 50 г, 1 сәбіз, 1 ақжелкен тамыры, пияз - 1 бас, дәмді - 2 г, сірке суы - 2 ас қасық, бұрыш - 5-8 бұршақ, 1 лавр жапырағы, дәміне қарай тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz