Лимон соусы қосылған кефаль
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Балық - 1 кг, өсімдік майы - 100 мл, 1 лимон, 1 стакан сифон немесе газдалған су, аскөк, бұрыш-1 г, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Балықты қабыршақтан, ішектен тазалаңыз және жуыңыз. Тұз себіңіз және көмірдің үстінде қыздырылған сөреде пісіріңіз. Балықты табаққа салыңыз да, оны өсімдік майымен, сифонмен және майдалап туралған аскөкпен араластырылған лимон шырынынан (1/2 лимонмен) дайындалған тұздықпен құйыңыз. Кефалды әр порцияға лимон тілімімен бірге ұсыныңыз