Кепкен нанға қуырылған балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындалған балықты шайыңыз, тұз себіңіз, бұрыш себіңіз, ұнға ораңыз, содан кейін жұмыртқаны сүтпен (1 жұмыртқаға 1/4 кесе) қоспамен сулап, нан үгіндісіне ораңыз. Қызмет көрсетер алдында 10-15 минут бұрын балықты майға қуырыңыз. Балықты қыздырылған табаққа салыңыз, лимон кесектерімен безендіріңіз және ақжелкен бұтақтарымен безендіріңіз. Лимонның орнына суық майонезді, қышқыл майонезді немесе ыстық томат тұздығын беруге болады. Гарнирге салат, суланған алма, картоп пюресі қосыңыз. Көксерке, табан, тұқы, тұқы, мөңке, навага, оңғақ, балқыма, бекіре және басқа балықтар осылай қуырылады.