Тұздықтағы картоп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер Картоп - 750 г, пияз - 300 г, өсімдік майы - 100 мл, томат пастасы-Г. ас қасық, 1 лавр жапырағы, ақжелкен мен аскөк, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Пиязды өсімдік майының бір бөлігімен құтқарыңыз, үлкен тілімдерге кесілген картопты қосып, тағы 10 минут қуырыңыз. Томат пастасын, тұзды, бұрышты, майдалап туралған шөптердің бір бөлігін, лавр жапырағын және маймен араластырылған ұнды қосып, үстіне жылы су құйып, баяу отта пісіріңіз. Дайын картопты аскөк пен ақжелкенге себілген ыстық күйінде беріңіз.