Етпен толтырылған картоп - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер Картоп (орташа мөлшерде) - 5 түйнек, сиыр еті - 300 г, 1 жұмыртқа, аскөк, май - 125 г, қаймақ - 1 ас қасық, пияз - 1 бас, 1 шоқ жасыл пияз, күріш-1, 5 шай қасық, нан үгіндісі-1 ас қасық, қаймақ - 5 ас қасық, ет сорпасы - 1 стакан, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Пішіні мен өлшемі бірдей картопты таңдап алыңыз, жуыңыз, тазалаңыз, пеште пісіріңіз. Картоп дайын болған кезде оны пештен шығарып, сәл салқындатыңыз. Қабырғаларды қалың етіп қалдырып, целлюлозаның бір бөлігін екіге бөліп, шай қасықпен алыңыз. Фаршты фаршталған цуккини сияқты дайындаңыз, алынған картоп целлюлозасының 1/4 бөлігімен араластырыңыз және пісірілген картопты толтырыңыз. Майдалап туралған аскөк пен нан үгіндісін себіңіз, картопты кастрюльге салыңыз, бір стақан ет сорпасын құйып, пешке 30 минутқа қойыңыз. Картопты үстелге ыстық күйінде беріңіз. Қаймақты тұздық қайығында бөлек ұсыныңыз.