Қырыққабат қосылған сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Сиыр етін өте жұқа пластиктерге кесіңіз. Сарымсақ пен шөптерді ұсақтап, өсімдік майымен араластырыңыз. Аздап тұз және ұнтақталған қара (немесе қаласаңыз, қызыл) бұрыш қосыңыз. Ет кесектерін табаққа қабаттарға салыңыз, әр қабатын май, сарымсақ және шөптерден жасалған тұздықпен майлаңыз. Түнде немесе кем дегенде 5 сағатқа қалдырыңыз. Табаны майсыз қатты қыздырыңыз (табаның тефлон болғаны жөн, әйтпесе оны етті қайтарып беруге көндіру сізге қиын болады), шөптерді мясо аздап тазалаңыз (күйіп қалмас үшін) және етті қуырыңыз. шамамен 10 минут. 10 минуттан кейін етке майдалап туралған қырыққабат пен пиязды қосып, мөлдір болғанша қуырыңыз (шамамен 5 минут). сиыр еті 500-600 г. өсімдік майы 4 ас қасық. л сарымсақ 2 түйір жасыл (орегано немесе ақжелкен) 1 шоқ жаңа піскен (немесе 2 ас қасық. л. кептірілген) қырыққабат 500 г. пияз 1 дана.