Піспеген алмадан (өлекседен) жасалған конфитюр
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Алмаларды (жасыл немесе өлексені) шайыңыз, пышақпен ұсақтаңыз немесе ет тартқыштан өткізіңіз. Аздап су құйып, араластыра отырып, 30 минут қайнатыңыз. Дәміне қарай қант қосып, тәрелкедегі бір тамшы кондитер ағып кетпейінше пісіруді жалғастырыңыз. Ыстық қамырды құрғақ банкаларға салыңыз, суығанша қалдырыңыз. Піспеген алмаларды басқа жемістермен немесе жидектермен араластырып өңдеген дұрыс, осылайша қоректік биологиялық белсенді заттармен байытылады.