Алма, ескі рецепт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ең жақсы 800 г алманы алыңыз, қабығын аршып, өзегін алыңыз, бірақ алмалар бүтін болып қалуы үшін түбіне май жағылған табаға салыңыз, аздап су құйыңыз, бір кесек қосыңыз. даршын, бір қасық коньяк және қант. Алма бүтін күйінде қалуы үшін баяу отта пісіріңіз. Олар пісірілген кезде терең табаққа салыңыз. Әрбір алмаға бір қасық өрік мармеладын немесе алхоры, қантталған лимон қабығын салып, печеньелерді ұсақтап, алманың үстіне себіңіз, кілегей (ваниль немесе лимон) дайындаңыз. мүмкіндігінше қалыңырақ және онымен алмаларды толығымен толтырыңыз. Барлығы піскен кезде - үстіңгі жағын жылтыратыңыз.