Еврей тіліндегі жұмыртқалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жұмыртқа 5 дана., 100 г сары май, шөптер, тұз.
Сипаттамасы Жұмыртқаны қатты қайнатыңыз, өткір пышақпен жұмыртқаны қабығын алмай екіге бөліңіз. Сарысы мен ақтығын жартысынан алыңыз, табаны қыздырыңыз, сарысын майдалап туралған көкпен араластырыңыз да, алынған массаны аздап қуырыңыз, жұмыртқадан кейін қалған қабықша қалыптарына салыңыз, маймен майланған қыздырылған табаға салыңыз, дайын болғанға дейін пісіріңіз, қабықтың астында қабық пайда болған кезде, қабықша қалыптарын алып тастағаннан кейін табақтарға салыңыз.