Омлетте пісірілген балық - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Балық филесін (жақсырақ, әрине, сүйексіз) аздап суда және баяу отта пісіріңіз. Дәмдеуіштерді суға салыңыз. Жұмыртқаны сүтпен 2: 1 қатынасында араластырыңыз. Мұны істеу ыңғайлы: жұмыртқаны екіге бөліп, табаққа құйыңыз, сүтті қабықтың жартысымен өлшеп алыңыз, оны жұмыртқа мен тұзбен араластырыңыз. Қуыруға арналған табаға бұрын пісірілген балық филесін салып, айналасына қайнатылған картоп кесектерін салып, барлығын жұмыртқа-сүт қоспасымен, тұзбен, бұрышпен жауып, ең соңында пеште пісіріңіз. балық филесі 500 г. жұмыртқа 4 дана. сүт 1/2 кесе картоп 4-5 дана. дәміне қарай тұз, дәміне қарай бұрыш