Кептірілген алма қосылған қызылша езбесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты60 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 4 орташа қызылша, 1/2 кесе кептірілген алма, 2 кесе су, лимон қышқылы, тұз. Кептірілген алмаларды шайыңыз, 40 - 60 минут жібітіңіз, тазартылған қызылшамен бірге ет тартқыштан өткізіңіз. Алма сіңдірілген суды дәке арқылы сүзіп, қайнатыңыз, оған тұз, лимон қышқылын, қызылша қосылған ет тартқыштан өткен алмаларды салыңыз. Қоспаны қайнатыңыз және салқындатыңыз. Пюреге салқын түрде қызмет етіңіз. Пюреге лимон немесе апельсин қабығын қосуға болады.