Қаймақ қосылған алма сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сорпаға бөлек пісірілген кеспе салып
қаймақпен дәмдеңіз. 500 г алма (қышқылырақ)
0
75 л. дәміне қарай су
тұз
қант
20 г ұн
0
5 кесе қаймақ
50 г кеспе
қаймақпен дәмдеңіз. 500 г алма (қышқылырақ)
0
75 л. дәміне қарай су
тұз
қант
20 г ұн
0
5 кесе қаймақ
50 г кеспе
Сипаттамасы Алманың қабығы мен өзегін аршып, текшелеп тураңыз. Суды аздап тұздап, қантпен қайнатыңыз. Дайындалған алмаларды салып, аздап қайнатқаннан кейін еленген ұнды қосып, бірнеше минут араластыра отырып пісіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қаймақ қосылған алма сорпасы пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Сорпаға бөлек пісірілген кеспе салып, қаймақпен дәмдеңіз. 500 г алма (қышқылырақ), 0,75 л. дәміне қарай су, тұз, қант, 20 г ұн, 0,5 кесе қаймақ, 50 г кеспе. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz