Піспеген алмадан жасалған желе
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Піспеген алмадан алынған шырынның дәмі әрқашан жақсы бола бермейді, бірақ құрамында пектин мен қышқылдардың көп мөлшері бар, сондықтан ол жақсы желе жасайды. Алманы ұсақтап тураңыз немесе шырын сыққыштан өткізіңіз, шырынды екі қабат дәке арқылы сүзіңіз. Шырын шырын сыққышта жасауға болады. 1 стакан қантты 1 стакан шырынға ерітіп, бірнеше минут қайнатыңыз да, велосипедтерге ыстық күйінде құйыңыз да, қақпақтармен жабыңыз. Алма шырынына басқа шырын - қарлыған немесе қызыл қарақат қосқан дұрыс