Қарапайым түрде шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 0,5 кг майсыз шошқа еті (жақсырақ жұмсақ ет), 2 ас қасық.л майонез, 2 жұмыртқа, 2 ас қасық.л крахмал, 2 түйір сарымсақ, тұз, бұрыш.
Сипаттамасы Етті текшелерге кесіңіз (~ 1х1х1см), ыдысқа салыңыз. Сарымсақты ұсақтап тураңыз, етке қосыңыз. Барлық қалған ингредиенттерді сол жерге тастаңыз (ең соңында крахмал) жақсылап араластырыңыз. Тоңазытқышта кем дегенде бір сағатқа қалдырыңыз (немесе кешке пісіруге болады). Маринадталған кезде күнбағыс майына бір ас қасық салып қуырыңыз (майды қолданбаған дұрыс - дәмін бұзады) және етті бір қабатқа жайып, кішкене "Котлеттер" жасаңыз. Кептірмей тез қуырыңыз. Ет өте шырынды, жұмсақ және дәмді болып шығады! Қанша порцияға арналған: 4.