Бауырсақ (дәмді)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 250 г. маргарин (жақсырақ Воймикс), 150 г. сүт (жылы), 2 шай қасық. құрғақ ашытқы, 3 ас қасық. ұн. Салмасы: кез келген джем (мүмкіндігінше өте қою), 35 рогалик шығады. Неше порция үшін: 8.
Сипаттамасы Жұмсақ маргаринді 3 стакан ұнмен сүртіңіз. Ашытқысы бар сүтті (жылы) жылы жерге қойыңыз, содан кейін бұл қоспаны массаға құйып, қамыр илеңіз. Қамырды алдымен 2 бөлікке, содан кейін әрбір бөлікті тағы 2 бірдей тең бөлікке бөліңіз. Әр бөлікті жайыңыз, тең үшбұрыштар алынатындай етіп 8 бөлікке бөліңіз. Толтыру үшін өте қалың джем қолайлы, сіз алма аласыз. Содан кейін әр үшбұрышқа бір шай қасық джем салып, үшбұрышты кең жағынан соңына қарай ораңыз, орташа мөлшердегі бауырсақ алынады. Бауырсақтарды пісіру парағына қашықтықта орналастырыңыз және максималды температурада пісіріңіз. Пеш дайын болғанға дейін . Салқындатып, сахқа себіңіз. ұнтақпен немесе даршынмен де қолдануға болады. Әдемі себетке немесе ыдысқа салыңыз да, үстелге қызмет етіңіз.