Оңтүстік Африка бойынша тауық сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тауық еті-1, банка жасыл бұршақ, пияз - 2, карри ұнтағы, кілегей немесе қаймақ, алма - 2 дана, қара өрік. май - 4 ас қасық. л.
Сипаттамасы Тауық етінен 2 литр күшті сорпаны пісіріңіз. Бұршақты жұмсақ болғанша пісіріңіз, електен сүртіңіз, өсімдік майына жіберіңіз. Пиязды ұсақтап тураңыз, ірі үгітілген алма қосылған майға қуырыңыз. Бұршақпен біріктіріп, карри ұнтағы мен аздап сорпаны қосып, шамамен 15 минут қайнатыңыз. Ұн себіңіз, сорпаның қалған бөлігін жабыңыз және тұз себіңіз. Қаймақпен бірге қызмет етіңіз.