Аңшылық түріндегі аң етінің еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қалыңдығы 10 см-ден аспайтын кесектерге кесілген аңның қалақша бөлігінің етін (сүйекпен) жақсылап шайыңыз, тамырлардан, пленкалардан және сүйектерден тазартыңыз, шошқа майы мен сарымсақтың кішкене бөліктерін себіңіз, шпилька ойықтарына аздап тұз себіңіз. ұнтақталған қара бұрыш. Сондай-ақ, ет кесектерін үстіне тұз, ұнтақталған бұрыш және ұсақталған арша жидектерімен сүртіңіз (мүмкіндіктер туралы). Пісірілген ет кесектерін бірнеше қабат дәкемен орап, 2 см-ге дейін саз қабатымен жабыңыз. Қайғы-қасірет шеккен жерде, оттың астында, дайындалған ет кесектерінің мөлшеріне сәйкес тесік жасаңыз, оған ет салыңыз, оны жермен жауып, пісіріңіз, қойылған еттің үстінде отты ұстап тұрыңыз. Ет кесектерін алдымен бір жағынан, сосын екінші жағынан пісіріңіз.