Чанахи - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қажет: 500 г майлы қой еті, 5-6 картоп, 2-3 баклажан, 1 ас қасық еріген сары май, 1 пияз, 1 стакан қызанақ шырыны, 4 қызанақ, ұнтақталған қара бұрыш, капсикум, шөптер мен дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Майлы қойды бөліктерге бөліп, тұз себіңіз. Тазартылған картопты және пиязды дөңгелек етіп тураңыз. Тұтас баклажандарды кесіңіз, еріген сары майды со-лью, ұнтақталған қара бұрышпен салыңыз (қаласаңыз, майдалап туралған көк қосуға болады). Балшықтан жасалған ыдысқа (кастрюльге) дайындалған ет кесектерін, сосын картопты салып, үстіне баклажандарды, үстіне пиязды және тұтас қызанақты салып, майдалап туралған ақжелкенге себіңіз, аздап қосыңыз. капсикум және тұз. Мұның бәрін қызанақ шырынын құйыңыз, пешке салыңыз және дайын болғанға дейін қайнатыңыз (араластырмай). Үстелге сол ыдыста қызмет етіңіз.