Шығыс стиліндегі кәуап-биточкалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақытыминут 1 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Майлылығы орташа қой етінің етін ірі торлы ет тартқыштан өткізіп, майдалап туралған пияз, бұрыш, тұз қосып, жақсылап араластырамыз. Алынған массаны 12 бөлікке бөлеміз, әрқайсысынан дөңгелек шарды пішіндейміз және барлық жағынан еріген сары майға қуырамыз. Біз жұмыртқаны туралған көкпен бірге ұрып-соғып, табаға шарларға құйамыз, содан кейін алдын ала қыздырылған пешке 1 минутқа қоямыз. Біз үстелге қуыруға арналған табада қызмет етеміз. 1,2 кг қой етіне - 2 пияз, 8 жұмыртқа, 100 г еріген сары май, бұрыш, тұз, дәміне қарай шөптер