Шашлыктағы бүйрек және жүрек тілімдері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Бүйректерді қабықшалар мен тамырлардан тазартып, жүректі екіге бөліп, қан тамырларын, қан тамырларын және майды алып тастаңыз. Барлығын саусақтың қалыңдығы бойынша тілімдерге кесіңіз және шарапта кем дегенде 30 минут ұстаңыз. Кептіріңіз, пияздың қалың тілімдері мен қызанақ тілімдерімен қиыстырылған шашлыққа байлаңыз, өсімдік майымен майлап, қуырыңыз. Дәмдеуіштерге себіңіз, дереу қызмет етіңіз. Гарнирге - ащы тұздық. 300 г бұзау бүйрегі мен 300 г жүрек үшін: 200 мл құрғақ қызыл шарап, 2 бас пияз, 3 орта стиль, 2 ас қасық өсімдік майы.