Шұжықтан жасалған кәуап
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Көмірде қуырылған шұжықтар ерекше дәм мен хош иіске ие болады, сондықтан біз оларды барлығына пикник тағамы ретінде ұсынамыз, әсіресе егер компанияда балалар болса және ет аздап қатал болса. Шұжықтарды ұзындығы 3-4 см кесектерге кесіңіз. Қара өрікті 6-8 сағат бойы жылы суға салып қойыңыз, одан тұқымдарды алып тастаңыз және әрқайсысын кесілген төс етінің жолақтарымен тілімдерге ораңыз. Пияз мен қызанақты төртке бөліңіз. Шұжықтарды, оралған ақжелкен жапырақтарын/пиязды, қызанақты, төс етіндегі қара өрікті, бір тілім ірімшікті, шұжықты шашлыққа бір-бірінің арасына салыңыз. Егер барбекю немесе гриль болмаса, онда ыдысты қуыруға арналған табада көп мөлшерде майға қуыруға болады немесе пештегі табаққа салып, мезгіл-мезгіл ерітілген сары майды құйып тұруға болады. Шашлыкқа келесідей дайындалған салатпен ыстық түрде қызмет етіңіз: бұршақты 8 - 10 сағатқа жібітіңіз, дәл осы суға қайнатыңыз, қайнатыңыз және майдалап туралған пияз мен тауықпен араластырыңыз, оны бұрын өсімдік майымен сүртіңіз. , тұз, қант және сірке суы. Шұжықтар - 3 дана, пияз - 2 дана, помидорлар - 5 дана, қара өрік - 5 дана, туралған төс еті - 50 г, ірімшік - 25 г, ақжелкен.