Қызанақ қосылған кәуап
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Етті (майсыз шошқа еті, бұзау, қой еті) 40 мм текшелерге кесіңіз. Етке дәміне қарай тұз, бұрыш, пияз сақиналарын және тілімдерге жаңа піскен қызанақты қосыңыз. Маринадтауға 6-8 сағатқа қалдырыңыз. Сірке суы мен шарапты қоспаңыз, өйткені қызанақ шырыны қазірдің өзінде қышқыл, әсіресе пияз мен қызанақ неғұрлым көп болса, соғұрлым жақсы. Етті пиязсыз және қызанақсыз шашлыктарға салыңыз, етті шашлыктарға илеңіз, бұрыштары жабысып қалмас үшін және шашлыктар тұтас және тегіс болсын. Шашлыктар көмірде күйіп қалмас үшін оны сірке суы, сарымсақ және бұрыш қоспасымен себіңіз (дәміне қарай).