Якитори
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тауық етінің бөліктерін, оның ішінде жүректі, өкпені, бауырды, майы бар теріні және т.б., пияз жапырақтарының түбінің цилиндрлерімен кезектесіп шашлыктарға байлап, тұздыққа батырыңыз (тәттілендірілген және қышқылдандырылған, мысалы, қант және жеміс сірке суы, соя, дегенмен, әр аспаз оны өзінше жасайды) немесе жай ғана аздап тұздап, аздап, қара түске дейін емес, кәуап тәрізді көмірге қуырып, бұрыш дәмдеуіштерінің екі түрімен - ичими және шичимимен бірге қызмет етіңіз.