Маринадталған тауық етінің шашлыктары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Әрбір аяқты үш бөлікке кесіңіз, маринадтаңыз (дәміне қарай сірке суында, лимон шырынында, қызанақ шырынында немесе құрғақ шарапта). Маринадқа арналған пиязды үлкен сақиналарға кесіңіз. Лавр жапырағы, тұз, қара бұрыш, тимьян қосыңыз. Етті шамамен бір сағат бойы маринадтаңыз. Маринадталған пияз, қызанақ және баклажан тілімдерімен араластыра отырып, маринадталған аяқтарды шашлыққа салыңыз. Грильде немесе гриль пешінде қуырыңыз, қуыру кезінде шашлықты бұраңыз. Пияз мен қызанақтың күйіп қалмауын қадағалаңыз. Шашлыктарға шашлыктарға қызмет етіңіз, майдалап туралған жасыл сарымсақ қауырсындарына мол себіңіз.